Vellykket Paraidrettsdag i Asker kommune

Submitted by
Anonym (ikke bekreftet)
Publisert
28. oktober 2021

Lørdag 23. oktober arrangerte Asker idrettsråd og Asker kommune ved avdelingen Aktiv Fritid paraidrettsdag i Sætrehallen. Vi hadde med forskjellig utstyr, og særlig slag/spark-puta som viser hvor hard teknikken er fikk gjennomgå. 
Med oss på laget denne dagen hadde vi Torfinn Katla Opedal 2. dan som er et forbilde og en pioner innenfor paraidrett i Taekwon-Do. Torfinn har banet vei og imponert oss i mange år. Han viste deltakerne en rekke frigjøringsgrep og lærte dem også bort til mange barn. Dette var en dag hvor vi fikk vist at Taekwon-Do kan trenes av alle, og at klubben vår også har tilbud til alle. Vi håper det var en en dag som ga like mye mening og glede til deltakerne som det gjorde for oss.
Ordføreren vår, Lene Conradi, viste frem sitt konkurranseinstinkt når hun ble besatt på å komme over 100 poeng for kraft på puta.
Vi hadde mange gode samtaler med representanet fra både Asker idrettsrådet, NIF, Aktiv Yng-ungdom og andre lokale klubber, og vi fikk tips om hvordan vi bør organisere trening for personer med nedsatt funksjonsevne.