Bli med på Røykenmila!

Submitted by
Thea Ojala Wallentin
Publisert
21. august 2022
Image

Søndag 4. september er en viktig dag for rekruttering til klubben vår!

Vi har en stor stand og oppvisning på Røykenmila, og vi trenger at så mange medlemmer og foresatte som mulig kan stille opp, enten hele eller deler av dagen.

Røykenmila er ikke bare et terrengløp, men også en stor aktivitetsdag for hele familien. Det er masse å se på og oppleve i start- og målområdet på Kjekstad Bruk. Det er servering, stands, underholdning og aktiviteter.

Vår oppvisning er fra kl. 12.00 til 12.20, og de som vil være med på denne må møte opp senest kl. 10.00 så vi vet hvem og hva vi kan planlegge med. Alle som blir med får gjøre noe de kan godt og føler seg trygge på som passer alder og grad.

Vi trenger også hjelp til å rigge opp standen og å ta den ned igjen, samt å hente- og legge matter til oppvisningen, og å få disse tilbake til skolen der de ble hentet etterpå.

Utenom oppvisningen, trenger vi at medlemmer i alle aldre er tilstede på vår stand og kan vise fram litt av det vi trener på, og la folk få prøve litt spark på targets osv. Dette pleier å være veldig populært for besøkende barn.

Alle som kan være med på noe av dette er hjertelig velkomne. Det er ikke nødvendig å være med fra start til slutt om det ikke passer.

Send e-post til erik@wallentins.no og skriv hva du kunne tenke deg å bidra med. Erik Wallentin har hatt ansvaret for Røyken Taekwon-Do klubb sin stand på Røykenmila i mange år og gjør en kjempejobb med å koordinere slik at denne dagen alltid blir en suksess.

Les gjerne mer om Røykenmila her: https://xn--rykenmila-l8a.no/

Noen av oss skal også delta i selve løpet, enten mila, halvmila eller minimila. Hvis du ønsker å være med på løp, er det hyggelig om du registrerer deg som utøver i Røyken Taekwon-Do klubb.

Vel møtt!